01-06-07

Nog eventjes...

Terug van de uitstap naar de geitenboerderij mochten de kinderen zich klaarmaken voor de avondactiviteit. Lekker gedoucht en met propere kleren aan, verschenen ze aan het avondmaal “spaghetti Bolognese” (of  boterhammen met beleg). Na het eten werden ze verdeeld in groepjes en werd er een quiz gespeeld. Tussen elke vragenronde  (foto’s, muziek, stripverhalen en algemene kennis) was er een optreden van een groepje. Deze toffe avond werd afgesloten met een dans en de leerlingen kregen nog een pakje chips en een frisdrank. Rond 22u lag iedereen in bed. Deze morgen mochten ze iets langer slapen. Ontbijtbuffet, kamers opruimen, nog twee uurtjes sport, als middagmaal soep, balletjes in tomatensaus, broccoli en aardappelpuree en rond 13u30 vertrokken ze naar Technopolis te Mechelen. Wat ze daar allemaal zullen beleven vertellen ze straks bij aankomst.

Ze worden rond 18u30 in Gavere verwacht. (Indien ze grote vertraging zouden oplopen zal dit op de blog te zien zijn). Ik ben er zeker van dat de kinderen een onvergetelijke week achter de rug hebben en nog vaak aan dit gebeuren zullen terugdenken. Ook proficiat aan de begeleiders voor deze extra inspanning!!! ICT-coördinator,  juf Hélène.

17:03 Gepost door Dirk Meester in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Hallo Het zit er al weer op.
Op het kaartje van Jonas stond dat het super leuk was.
Daarom nog eens een Hartelijke Dank aan de leerkrachten voor de goede zorgen deze week.
Alsook dank aan de persoon(personen) die ons dagelijks op de hoogte hielden van wat er zich ginder afspeelde.
Groeten

Gepost door: Carmen, Koen en Robin | 01-06-07

Bedankt Ik wil via deze weg de ICT-coördinator die ons elke dag verslag uitbracht hartelijk danken. Moeders (en misschien ook vaders) horen graag iets over hun spruiten. Bedankt Hélène !

Gepost door: Vera | 01-06-07

Proficiat aan alle kinderen voor hun sportiviteit die ze deze week toonden!! We hadden een flinke groep!
Af en toe moest er wel eens eentje wat afgeremd worden (vnl.in het babbelen dan), maar we hadden een fijne, dankbare groep mee!!
Ikzelf heb genoten van deze sportklassen en van alle activiteiten die we deden! We mochten terecht fier zijn op onze leerlingen, qua beleefdheid en voorkomen! Onze jongens en meisjes mochten gezien worden!! En dit vaststellen doet toch altijd deugd!
PROFICIAT !!
Juf Ann

Gepost door: juf Ann | 02-06-07

De commentaren zijn gesloten.