30-05-07

Nieuws uit Herentals

Na een vlotte busrit (klein beetje file voor de Kennedytunnel ) kwamen we rond 10u45 aan in het Blosocomplex  “Het Netepark”. Na het uitladen van de bus gingen we gepakt en gezakt op zoek naar onze kamer. De bedden werden opgemaakt en de kleren uitgepakt… iedereen deed zijn best om dit zo netjes mogelijk te doen want de juffen hadden een ‘prijsje’ beloofd aan de mooiste kamer. Toen we klaar waren, kwamen de juffen inspecteren. De kamers lagen er allemaal piekfijn bij zodat iedereen gewonnen had! De juffen besloten deze opdracht door te trekken voor de rest van de week. Elke dag zouden ze een kijkje komen nemen op de kamers en de kinderen met de best opgeruimde kamer zullen de laatste morgen als winnaar worden aangeduid. Ondertussen was het 12u30, tijd voor het middagmaal. We kregen een heerlijk groentesoepje,  aardappelen, erwtjes met wortelen en een hamburger. Als dessert een banaan.

Om 14u begonnen we aan onze eerste sportactiviteit. De ene groep ging muurklimmen of op het luchtkussen spelen terwijl de andere groep aan het badmintonnen was. Na een uur werd er gewisseld. Het sporten viel goed mee. We zagen heel blije gezichten, de kinderen konden zich uitleven!!! Om 16u  kregen we ons vieruurtje, een chocoladewafel met een appelsapje. En let maar op jullie brievenbus want daarna kregen we even de tijd om een kaartje te schrijven naar het thuisfront.

09:03 Gepost door Dirk Meester in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Aan Hannes De Cooman en vriendjes Hallo Hannes,
Amuseer je maar goed samen met je vrienden. Wij blijven duimen voor geen regen maar zonneschijn.
Marvin is voortdurend aan het oefenen op de playstation 3 zodat hij je zou kunnen verslaan als je terugkomt. Vele groetjes en dikke zoenen!!!!!
Tot vrijdag
Mama, Papa en broer marvin en toby

Gepost door: mama,papa en broer marvin en Toby | 30-05-07

De commentaren zijn gesloten.