30-05-07

Kajakken en dansen...

Deze morgen rond 10u konden we alweer aan een sportieve dag beginnen. De ene groep ging kajakken op het meer achter ons sporthotel, de andere groep trok naar de sportzaal en ging dansen. Rond 11u werd er gewisseld. De kinderen kregen eerst wat uitleg op het droge. Daarna werden ze, netjes inpakt in een reddingsvest, in hun bootje op het water gelaten. Algauw hadden ze de techniek van het peddelen te pakken, ook draaien werd in een mum van tijd aangeleerd. En dan… het meer op en af en dat onder een stralende zon! In de sportzaal werd er gezwoegd en gezweet. Op toffe hiphopmuziek werd een dansje aangeleerd. Op de laatste acht tellen van het liedje mochten de kinderen zelf een beweging zoeken. Tof hé. De kinderen hebben zich reuze geamuseerd, de foto’s zullen er niet om liegen. Om 12u30 kwamen ze als een roedel uitgehongerde wolven aan tafel. Kipfilet met currysaus, wokgroenten en rijst verdwenen van de borden als sneeuw voor de zon. Als toetje: een frisco! Njam njam.

Rond 14u vertrokken ze te voet richting zwembad. De juffen hadden een verrassing voor hen in petto… ze zagen het al van ver… de speeltuin. Een ganse namiddag konden ze ravotten. Super!  En dat was nog niet alles, ook de ijskar kwam langs en ze kregen allemaal een ijsje. Rond 16u30 waren ze terug op het domein. Er stond een chocomelk en er lag een Luikse wafel voor hen klaar. Nu mogen ze eventjes bij elkaar op de kamer en om 17.30u worden ze verwacht in de eetzaal. Straks gaan ze terug zwemmen en daarna naar bed…

18:14 Gepost door Dirk Meester in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Zo te zien amuseren de kinderen zich goed.Hopelijk blijft de zon van de partij zodat jullie nog van een paar gezellige dagen kunnen genieten.Veel groetjes aan alle kinderen,in het bijzonder aan Jonas Stasseyns en vooral aan de leerkrachten die er voor zorgen dat alles goed verloopt.Nog een fijne week en tot vrijdag. Annie,de mémé van Jonas Stasseyns.

Gepost door: Annie Penny | 30-05-07

amai, zo te lezen amuseren ze zich niet alleen goed maar eten ze ook heel goed. Nog een geluk dat ze veel sporten anders zouden er wel enkele kilookes bijkomen.

Vele groetjes aan iedereen en vooral aan onze Celine :-) ; hier thuis is het heeeel rustig !

groetjes van ma pa en zus Delphine.

Gepost door: Isabelle | 30-05-07

Aan Boo Claeys en vriendjes Dag Boo,
Blij dat jullie zich zo goed amuseren, en dat de zon toch van de partij is.
Maak er nog een leuke week van.
T is hier thuis wel heeel rustig!

Vele groetjes van mama

Gepost door: Beheydt Katy | 31-05-07

De commentaren zijn gesloten.